• Måndagar 7,30-17
  • Tisdagar  7,30-16
  • Onsdagar 7,30-18
  • Torsdagar 7,30-16
  • Fredagar 7,30-13 

Östermalmstandläkarna

Vår tandläkare erbjuder allt från tandblekning och fasader till implantat...

Här på Östermalm erbjuder tandläkare moderna behandlingar från tandblekning till implantat. Ordet estetik härstammar från det grekiska ordet aisthesis. Betydelsen är förnimmelse och känsla. Därför tycker vi att vi har stöd från de gamla Grekerna i vår tolkning att en estetiskt tilltalande lösning är bäst då den inte är så påtaglig utan ger en känsla eller en förnimmelse och skönhet. Det vi uppfattar som vackert när det gäller tänder är olika mellan olika kulturer och generationer.

Ett vackert leende med vita tänder är bra för självförtroendet!

De flesta här på Östermalm tycker dock att tänderna ska vara ljusa, ha bra proportioner och att överkäkständernas linje ska följa underläppens. Estetisk tandvård syftar till att förbättra en persons leende, munhälsa och helhetsintryck. Ett vackert leende är bra för självförtroendet . Med vår teknik och vår kunskap kan vi idag åstadkomma stora förbättringar. Vi förbättrar det som åldern försämrat. Vi lagar till det som skadats då olyckan skett. Vi kan även åtgärda många medfödda defekter. Ett vackert leende har alltid haft stor betydelse för vår uppfattning av en annan individ och påverkar oss själva mer än vi tror. Tänk på att munnen intar en väldigt central roll och man ofta fäster blicken just där.

Medlemskap & varumärken

 

Kvalitetssäkring


Vi har ett kvalitetssäkringsprogram vi följer för att alla, både patienter och personal, ska känna sig trygga på praktiken. Kvalitetssäkringsprogrammet QULAN är anpassat för tandvården och innehåller bl.a. Socialstyrelsens alla krav på hur tandvård inom olika områden ska bedrivas. Programmet ställer även stora krav på hygien, miljö, arbetsmiljö, skötsel av utrustning, dokumentation m.m.