Klicka för öppettider under Jul- & Nyår >>>

  • Måndagar 10.00 - 17.00
  • Tisdagar  08.00 - 16.00
  • Onsdagar 08.00 - 18.00
  • Torsdagar 08.00 - 16.00
  • Fredagar 08.00 - 12.00
    (Ej telefontid)

Östermalmstandläkarna

Vår tandläkare erbjuder allt från implantat till tandblekning och fasader...

Vi erbjuder moderna behandlingar för att ge dig ett vackert leende. Ordet estetik härstammar från det grekiska ordet aisthesis. Betydelsen är förnimmelse och känsla. Därför tycker vi att vi har stöd från de gamla Grekerna i vår tolkning att en estetiskt tilltalande lösning är bäst, då den inte är för påtaglig, utan ger en känsla eller en förnimmelse och skönhet. Det vi uppfattar som vackert när det gäller tänder, är olika mellan olika kulturer och generationer. Vår estetiska tandvård syftar till att förbättra en persons leende, munhälsa och helhetsintryck. 

Ett vackert leende med vita tänder är bra för självförtroendet!

De flesta här på Östermalm tycker dock att tänderna ska vara ljusa, ha bra proportioner och att överkäkständernas linje ska följa underläppens. Ett vackert leende är bra för självförtroendet. Ett vackert leende har alltid haft stor betydelse för vår uppfattning av en annan individ och påverkar oss själva mer än vi tror. Tänk på att munnen intar en väldigt central roll och man ofta fäster blicken just där.

Med vår teknik och vår kunskap kan vi idag åstadkomma stora förbättringar:

  • Vi förbättrar det som åldern försämrar.
  • Vi lagar till det som skadats då olyckan skett.
  • Vi kan även åtgärda många medfödda defekter.
Skalfasader

Fasader är skal av porslin eller komposit som sätts fast på tänderna med ett speciellt cement och bildar ett nytt ytskikt. Fasader är bra behandling vid estetiska problem som t.ex. medfödda skador på emaljen, spricka i tand eller täcka estetiska fel för att skapa ett symmetriskt leende eller form på tänderna.

Tandblekning

Vi erbjuder hemmablekning med skenor och klinikblekning med Zoom. Klicka och läs mer!

Medlemskap & varumärken