Semesterstängt från 8/7, tillbaka 8/8

  • Måndagar 7,30-17
  • Tisdagar  7,30-16
  • Onsdagar 7,30-18
  • Torsdagar 7,30-16
  • Fredagar 7,30-13 

Östermalmstandläkarna

Exempel på behandlingar:

Tandblekning

Hemmablekning med plastskenor
Plastskenorna är individuella och görs efter ett avtryck av dina tänder. Hemma fyller du skenorna med blekmedel och för dem på tandraderna. Skenorna ska vara i 1-6 timmar beroende på vilken styrka du har på blekmedlet.
Behandlingen görs 7-14 dagar i rad.

​Blekning av enstaka rotfylld tand
Ofta blir rotfyllda framtänder mörka vilket är trist, men det går lätt att åtgärda med blekning. Vid första besöket fyller vi tanden med blekmedel för rotfyllda tänder och du får gå med medlet i 1-2 dygn. Vid andra besöket fyller vi tanden permanent igen. Helt smärtfritt och ger ett mycket bra resultat.

Skalfasader

Fasader görs vid ojämn tandrad, mellanrum, emaljojämnheter eller om man slagit av en liten bit av tanden. Skalfasader är tunna specialanpassade porslinsskal som täcker framsidan av dina tänder. De är specialtillverkade av tandteknikern och gjorda av tandfärgat porslin som ger dig ett natuligt och vackrare leende. Fasaderna sätts fast med en "bodingteknik" som gör att när en fasad väl sitter fast blir den en del av tanden.

Tandreglering

Att som vuxen få en tandställning har blivit mycket vanligare. Att med små krafter under en längre tid flytta tänder är en sofistikerad behandling. Utförs av specialist i tandreglering (ortodontist).

Medlemskap & varumärken

 

Kvalitetssäkring


Vi har ett kvalitetssäkringsprogram vi följer för att alla, både patienter och personal, ska känna sig trygga på praktiken. Kvalitetssäkringsprogrammet QULAN är anpassat för tandvården och innehåller bl.a. Socialstyrelsens alla krav på hur tandvård inom olika områden ska bedrivas. Programmet ställer även stora krav på hygien, miljö, arbetsmiljö, skötsel av utrustning, dokumentation m.m.