Semesterstängt från 8/7, tillbaka 8/8

  • Måndagar 7,30-17
  • Tisdagar  7,30-16
  • Onsdagar 7,30-18
  • Torsdagar 7,30-16
  • Fredagar 7,30-13 

Östermalmstandläkarna

Exempel på behandlingar vi utför:

Bro

En bro görs vanligtvis om det finns tänder på var sida om luckan. Dessa tänder kan användas som stödtänder för bron. Tänderna måste slipas ner ca: 1,5 mm för att man skall få plats för bromaterialet, antingen metall-keramik eller förstärkt porslin.

Implantat

Ett implantat kan nästan beaktas som en ny egen tand. Behandlingen innebär att man låter titanskruv/ar växa fast i käkbenet. På skruven/arna görs sedan en krona eller bro. Görs ofta om tänderna intill är hela, vid stora tandluckor eller vid hel tandlöshet. Operationen är smärtfri. Prognosen är mycket bra och hållbarheten är mycket lång.

Tandreglering

Att som vuxen få en tandställning har blivit mycket vanligare. Att med små krafter under en längre tid flytta tänder är en sofistikerad behandling. Utförs av specialist i tandreglering (ortodontist).

 

Medlemskap & varumärken

 

Kvalitetssäkring


Vi har ett kvalitetssäkringsprogram vi följer för att alla, både patienter och personal, ska känna sig trygga på praktiken. Kvalitetssäkringsprogrammet QULAN är anpassat för tandvården och innehåller bl.a. Socialstyrelsens alla krav på hur tandvård inom olika områden ska bedrivas. Programmet ställer även stora krav på hygien, miljö, arbetsmiljö, skötsel av utrustning, dokumentation m.m.