• Måndagar 7,30-17
  • Tisdagar  7,30-16
  • Onsdagar 7,30-18
  • Torsdagar 7,30-16
  • Fredagar 7,30-13 

Östermalmstandläkarna

Att bleka tänderna är helt säkert, förutsatt att det görs under överinseende av en tandläkare eller tandhygienist. På kliniken tas tandavtryck för att tillverka individuellt anpassad skena. Opalescence gel appliceras i den tunna bekväma skenan som placeras på dina tänder. Redan efter en natt/dag kan du märka en förändring. Optimalt resultat uppträder vanligtvis efter 3-8 nätter/dagar. Resultatet varierar mellan olika patienter och är beroende på hur länge skenan bärs varje omgång, antalet behandlingsomgångar och tändernas blekningsbenägenhet.

Resultatets varaktighet beror till största delen på dig själv. Håller man en god munhygien och borstar tänderna morgon och kväll med Opalescence tandkräm kan resultatet hålla många år. För en längre varaktighet kan behandling upprepas ett par nätter/dagar varje eller vart annat år.

Medlemskap & varumärken

 

Kvalitetssäkring


Vi har ett kvalitetssäkringsprogram vi följer för att alla, både patienter och personal, ska känna sig trygga på praktiken. Kvalitetssäkringsprogrammet QULAN är anpassat för tandvården och innehåller bl.a. Socialstyrelsens alla krav på hur tandvård inom olika områden ska bedrivas. Programmet ställer även stora krav på hygien, miljö, arbetsmiljö, skötsel av utrustning, dokumentation m.m.