• Måndagar 7,30-17
  • Tisdagar  7,30-16
  • Onsdagar 7,30-18
  • Torsdagar 7,30-16
  • Fredagar 7,30-13 

Östermalmstandläkarna

BriteSmile är inte bara marknadens mest effektiva metod att bleka dina tänder på, det är också den snabbaste behandlingen som endast tar 1,5 timme.

Kliniska tester dokumenterar att BriteSmile är den säkraste metoden att bleka dina tänder på. Behandlingen är helt ofarlig för emalj, vita fyllningar och kronor.


Nöjda kunder

98% av våra kunder är helt nöjda med resultatet av blekningen. Vi bokar gärna en konsultationstid med dig innan själva blekningen. Då kollar vi ditt tandstatus och färgen på tänderna. Vi informerar om behandlingen och svarar på dina frågor. Därefter får du en tid för blekning.

Beskrivning av behandlingen

Ett skydd för läppar och tandkött läggs på - blekmedlet (hydrogenperoxid) penslas på tänderna - riktar in lågenergilampan (blått ljus) mot tänderna, ljuset aktiverar blekmedlet - var 20:e minut byts blekmedlet - efter 4 st 20 minuters perioder är behandlingen färdig, du borstar tänderna och vi kontrollerar sedan färgen på tänderna

Att tänka på efter behandlingen

För att behålla det goda resultatet ska man under det första dygnet undvika kost och dryck som innehåller mycket färg samt undvika att röka eller snusa.

Medlemskap & varumärken

 

Kvalitetssäkring


Vi har ett kvalitetssäkringsprogram vi följer för att alla, både patienter och personal, ska känna sig trygga på praktiken. Kvalitetssäkringsprogrammet QULAN är anpassat för tandvården och innehåller bl.a. Socialstyrelsens alla krav på hur tandvård inom olika områden ska bedrivas. Programmet ställer även stora krav på hygien, miljö, arbetsmiljö, skötsel av utrustning, dokumentation m.m.